Drukkerij Goossens

Digitaal drukwerk

Contacteer ons

Snel een kleine oplage nodig?

Heeft u drukwerk nodig van een relatief kleine oplage? Dan is digitaal ideaal! Drukkerij Goossens beschikt over de nodige expertise om kwaliteitsvol digitaal drukwerk te ontwerpen en af te leveren. Deze techniek van drukken vraagt doorgaans minder voorbereiding dan offset drukken, waardoor u sneller over uw drukwerk kan beschikken. Last minute drukwerk nodig? Laat het ons weten en wij helpen u verder. Er bestaan ook veel mogelijkheden om uw drukwerk verregaand te personaliseren.

Ontwerp en Prepress

Drukwerk dat zich onderscheidt door een originele, doordachte grafische vormgeving maakt overal indruk. Alles begint dus bij het ontwerp! U bezorgt ons een schets van uw ontwerp en (digitale) teksten en beelden volgens onze specificaties. Onze opmaak-afdeling werkt het concept uit en legt het opnieuw aan u voor. Na uw goedkeuring starten we de drukpersen. Heeft u zelf een kant-en-klaar opgemaakt bestand? Lever dit dan liefst als een drukklare PDF aan. Onze specialisten kijken dit na, vragen daarna uw goedkeuring en onze drukpersen doen de rest.

Bekijk hier de aanleverspecificaties

Ontwerp Drukkerij Goossens

Personalisatie

Bij digitaal drukken kunnen we heel ver gaan in het personaliseren. Wenst u bijvoorbeeld ineens de juiste naam te laten drukken of is het belangrijk om alle exemplaren te nummeren? Wilt u de foto’s op uw flyers laten variëren afhankelijk van de doelgroep? Dat kan allemaal digitaal. Digitaal drukwerk is ook uiterst geschikt voor direct mailings. We kunnen niet alleen uw brieven of uitnodigingen personaliseren, maar ook rechtstreeks op uw enveloppen (van C6 tot C4-formaat) de gegevens van de ontvanger drukken. Informeer zeker ook naar onze extra service waarbij Drukkerij Goossens uw digitaal drukwerk rechtstreeks voor u gaat afleveren bij B-post, al dan niet met een mail-ID.

s
Personalisatie Drukkerij Goossens
Drukkerij Goossens