Drukkerij Goossens

Offset drukwerk

Contacteer ons

Uw drukwerk... mogelijkheden te over

Als het afleveren van uw drukwerk een unieke indruk achterlaat, betekent dit ook voor ons een mooi visitekaartje. Daarom halen we voor onze klanten graag het onderste uit de kan. Om telkens een perfect eindresultaat te verzekeren, bieden we u naast professioneel advies ook onze totaaloplossing. In onze eigen opmaakstudio brainstormen we over een knap ontwerp, dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Onze nieuwe persen en een uitgebreid arsenaal afwerkingstechnieken, zoals vouwen, stansen, lamineren of brocheren, zorgen ervoor dat uw drukwerk een echte blikvanger wordt. Zo weet u meteen dat u aan het juiste adres bent voor al uw geboorte- of visitekaartjes, flyers, brochures en zelfs boeken. Dat bewijzen we u graag zwart op wit... of in full colour uiteraard.

Ontwerp en Prepress

Drukwerk dat zich onderscheidt door een originele, doordachte grafische vormgeving maakt overal indruk. Alles begint dus bij het ontwerp! U bezorgt ons een schets van uw ontwerp en (digitale) teksten en beelden volgens onze specificaties. Onze opmaak-afdeling werkt het concept uit en legt het opnieuw aan u voor. Na uw goedkeuring starten we de drukpersen. Heeft u zelf een kant-en-klaar opgemaakt bestand? Lever dit dan liefst als een drukklare PDF aan. Onze specialisten kijken dit na, vragen daarna uw goedkeuring en onze drukpersen doen de rest.

Bekijk hier de aanleverspecificaties

Ontwerp Drukkerij Goossens

Print en Press

Wij verzorgen al uw drukwerk op de best mogelijke manier. Deze systemen dienen voor de meest courante drukwerken. De éne indruk is de andere niet. Net zo is het met papiersoorten. Het is echt wel belangrijk om voor het drukken samen de juiste papierkeuze te maken: glossy, mat, semi-mat, gevergeerd,... Omdat we ook aan het milieu denken, stellen we u ook ons PEFC milieuvriendelijk papier voor: er is dus keuze te over. Wij voeren de papier- en enveloppencollecties van de meest gerenommeerde leveranciers.

Print Drukkerij Goossens

Afwerking

Wij kunnen uw unieke indruk op veel verschillende manieren afwerken, en sinds we ons machinepark en gamma afwerkingstechnieken hebben uitgebreid, zijn de mogelijkheden legio: verzamelen, vouwen, pregen, biegen, nieten, lijmen, nummeren, schoonsnijden, vernissen, blinddruk, lamineren,foliedruk, ... we doen het dagelijks en we adviseren u graag over de geknipte technieken voor uw drukwerk. Uw drukwerk krijgt zo de juiste zorg die het verdient. Ons modern machinepark garandeert bovendien een zeer korte doorlooptijd zodat alles zo snel mogelijk geleverd kan worden!

Afwerking Drukkerij Goossens
Indruk

Ons magazine

Onze twee magazines, Koopjesgids en Indruk, zijn intussen samengesmolten tot één kwaliteitsvol magazine, het Indruk magazine, nu al gekend in de hele regio. Bezorg ook uw bedrijf meer bekendheid en uitstraling door een gepaste advertentie. Wij helpen u graag om uw boodschap op een unieke manier over te brengen, vanaf het ontwerp tot en met de bedeling. Om u een schitterende eindresultaat te verzekeren, krijgt u professioneel advies van onze opmaakstudio. En de volledige productie in eigen huis geeft extra zekerheid over kwaliteit! Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bekijken om uw bedrijf meer bekendheid en uitstraling te geven.

De eerste week van elke maand krijgt u de kans om uw bedrijf op een exclusieve manier bij uw potentiële klanten extra in de verf te zetten. Bpost verdeelt ons stijlvol magazine op 25.000 exemplaren in de regio Kalmthout - Essen - Wuustwezel - Putte Kapellen. Het hoeft geen betoog dat u met een schitterende paginagrote advertentie indruk maakt en voor positieve reacties zorgt bij alle lezers, en dat uw bedrijf uitstijgt boven alle andere. Maar ook met een pakkende advertentie op een bescheidener formaat bereikt u al onze lezers en geeft u uw onderneming extra cachet. Een niet te versmaden korting voor contante betaling en onze agentschapskorting zijn trouwens mooi meegenomen.

Bekijk hier onze prijzen om te adverteren

Doorblader hier onze laatste Indruk

Drukkerij Goossens