Drukkerij Goossens

Print en Sign

Contacteer ons

Wij kunnen alles drukken!

Drukkerij Goossens investeerde in de nodige apparatuur en expertise om op elke ondergrond te drukken. Heeft u signalisatie nodig in en rond uw zaak of een reclamepaneel? Zoekt u stickers voor uw verpakkingen of wenst u uw wagenpark of ramen te laten beletteren? Alles kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.

Ontwerp en Prepress

Drukwerk dat zich onderscheidt door een originele, doordachte grafische vormgeving maakt overal indruk. Alles begint dus bij het ontwerp! U bezorgt ons een schets van uw ontwerp en (digitale) teksten en beelden volgens onze specificaties. Onze opmaak-afdeling werkt het concept uit en legt het opnieuw aan u voor. Na uw goedkeuring starten we de drukpersen. Heeft u zelf een kant-en-klaar opgemaakt bestand? Lever dit dan liefst als een drukklare PDF aan. Onze specialisten kijken dit na, vragen daarna uw goedkeuring en onze drukpersen doen de rest.

Bekijk hier de aanleverspecificaties

Ontwerp Drukkerij Goossens

Afwerking & Plaatsing

Op zoek naar opvallende reclamepanelen die bestand zijn tegen weer en wind? Wilt u nog meer bezoekers naar uw zaak leiden met een overduidelijke signalisatie? Ziet u de kledij van uw medewerkers en uw wagenpark als levende reclameborden? Neem dan contact op met Drukkerij Goossens om de mogelijkheden te bespreken. Informeer ook zeker naar onze extra service waarbij wij ook instaan voor de plaatsing van uw reclamepanelen of belettering waar u dat wenst. Met gepersonaliseerd promotiemateriaal loopt u sowieso in de kijker!

Plaatsing Drukkerij Goossens
Drukkerij Goossens